Καλωσήρθατε στο blog e-kagouras

Το παρόν blog αποτελεί μια εργασία φοιτητών του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η εργασία προορίζεται για το μάθημα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Στόχος του blog είναι η ενημέρωση αλλά κυρίως η διασκέδαση όλων αυτών για τους οποίους το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο μετακίνησης.Καλές καγκουριές σε όλους και πάντα να οδηγείτε με προσοχή και φορώντας ζώνη ασφαλείας!!

Αναζήτηση Κατηγοριών :

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Kagouras. Εβδομάδα 2η.


Αυτή τη βδομάδα έχουμε Γερμανό νικητή του τίτλου.
Είναι Audi S3. Με καταπληκτικό body paint. Απίστευτες ζάντες 17", προφυλακτήρες από RS4 μπρος πίσω, φριδάκια στα μπροστά φανάρια, φιμέ llumar σε όλα τα τζάμια. Ακόμα φοράει εξάτμιση 70αρα με 100αρι ελέυθερο καταλύτη Americat, μπεκ 515cc, Turbo Garett 2876R 64 a/r, wasterate internal της Garett 1 bar, θερμομονωτικά dei για το turbo, koλλάρα Samco, σκάστρα Forge DV006, Φιλτροκουτι gruppeM carbon-kevlar με φιλτρο Κ&Ν, Χταποδι χειροποιητο
για την gt2876R, αμορτισέρ Bilstein PSS9, ελατήρια πίσω HR. Από φρένα, έχουμε, brembo τρυπητοι 312χ22 δισκοι πισω με αποστάτες σε μαμά δαγκάνα και σωληνάκια αεροπορικού τύπου, επίπλέον, ecs stage 5 με μονομπλόκ εξαπίστονη porsche-brembo δαγκάνα και πλευστοί χαραχτοί-τρυπητοί διαιρούμενοι δίσκοι ecs με αλουμινένιο έκκεντρο 358χ32. Όπως καταλαβαίνετε, το S3 έχει πάνω της παναγιάς τα μάτια...και όχι μόνο. Για ιπποδύναμη δεν κάνουμε αναφορά.
Αλλά οι φήμες μιλάνε για 300++ . . .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

wraia foto e? Poios thn travhkse anarwtiemai :O