Καλωσήρθατε στο blog e-kagouras

Το παρόν blog αποτελεί μια εργασία φοιτητών του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η εργασία προορίζεται για το μάθημα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Στόχος του blog είναι η ενημέρωση αλλά κυρίως η διασκέδαση όλων αυτών για τους οποίους το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο μετακίνησης.Καλές καγκουριές σε όλους και πάντα να οδηγείτε με προσοχή και φορώντας ζώνη ασφαλείας!!

Αναζήτηση Κατηγοριών :

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008

And the winner is...Opel Corsa OPC

Η εξαιρετική του εμφάνιση συνάμα με τις εκπληκτικές επιδόσεις που προσφέρει ο 1.6 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας της Opel που αποδίσει 192 ονομαστικούς ίππους, έδωσαν την νίκη στο Corsa,στην τελευταία μας δημοσκόπηση. Μάλιστα η διαφορά ενάντια στο Peugeot 207 RC ήταν άκρως άνετη, 9 ψήφους.

Ο αντίπαλος 207 RC με πολύ πιο συντηρητική εμφάνιση και με 10 ίππους λιγότερους δε φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει το ελληνικό απαιτητικό κοινό.


Παρόλα αυτά είναι ένα αξιοπρεπέστατο GT και εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοσή του...στην παρακάτω φοτό. Τέλος οι διαχειριστές του e-kagouras θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την συμμετοχή σας στις δημοσκοπήσεις και τη λειτουργία του blog και σας καλούν να λάβετε μέρος στη νέα μας δημοσκόπηση που αφορά κάποια νέα εντυπωσιακά μοντέλα που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: